Spring naar content

Diensten voor het pensioenfonds

Home » Diensten voor het pensioenfonds

Data is een asset en dient als zodanig behandeld te worden. De kwaliteit van data binnen het pensioenfonds wordt bepaald door de mate waarin deze aantoonbaar geschikt, accuraat en volledig is, en voldoet aan intern en extern gestelde normen.

Net als bij een financiële administratie dient de kwaliteit van je data ge-audit te worden door een onafhankelijke partij. Hierdoor kun je aantonen dat je als fonds voldoet aan de datagerelateerde eisen van toezichthouders.

Een toekomstvast pensioenfonds

Goede datakwaliteit is de voorwaarde voor een succesvolle transformatie naar een nieuw pensioenstelsel en een toekomstvast pensioenfonds. Als je datakwaliteit op orde is, ben je in staat snel te reageren op veranderende marktomstandigheden, kun je transparant zijn in de communicatie en kun je een excellente dienstverlening bieden aan je deelnemers.

Met de dienstverlening van DataTrust Conclusion ben je als pensioenfonds in control over je eigen data en datakwaliteit, ben je in staat de operational excellence te verbeteren, voldoe je aan wet- en regelgeving en kun je nieuwe diensten aanbieden die helpen het vertrouwen van je deelnemers te versterken.

Verbeter je data en diensten met de expertise van DataTrust Conclusion

Meer informatie?

Wil je weten wat de dienstverlening van DataTrust Conclusion voor jouw pensioenfonds kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek
Scroll naar boven