Zoekresultaten

Visma Idella en Data Trust Conclusion bundelen krachten op weg naar betere datakwaliteit in pensioenadministratie

Samenwerking Visma Idella en DataTrust

Door Ilse van Stijn / 23 februari 2024 / Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking Visma Idella en DataTrust

Visma Idella en DataTrust Conclusion bundelen hun krachten voor een onafhankelijke controle van pensioendata om toekomstbestendige pensioenfondsen te waarborgen.

Read More
Wrap-up inspiratiesessie inzichten voor toekomstbestendige pensioengarantie

Wrap-up inspiratiesessie: inzichten voor toekomstbestendige pensioengarantie

Door Ilse van Stijn / 13 juli 2023 / Reacties uitgeschakeld voor Wrap-up inspiratiesessie: inzichten voor toekomstbestendige pensioengarantie

Ontdek de belangrijkste inzichten met betrekking tot het onderzoeken van de datakwaliteit, zoals geformuleerd in het Kader Datakwaliteit en de implementatie van de WTP.

Read More
Arjan Pepping

Risk data management steeds belangrijker voor pensioenfondsen

Door Mirjam Hart / 22 november 2022 / Reacties uitgeschakeld voor Risk data management steeds belangrijker voor pensioenfondsen

Met het nieuwe pensioenstelsel voor de deur is het belang van correcte data in de pensioenadministraties groter dan voorheen. Arjan Pepping legt uit waarom.

Read More

De data van het fonds en de puo als asset

Door Mirjam Hart / 22 februari 2022 / Reacties uitgeschakeld voor De data van het fonds en de puo als asset

Data is een belangrijke asset voor het pensioenfonds en kan meerwaarde bieden voor zowel het fonds als de puo. Cees van der Blom schreef erover in het tijdschrift Pensioen & Praktijk.

Read More
Monitoring datakwaliteit pensioenfonds

DataTrust Conclusion brengt data van pensioenfonds Houtverwerkende Industrie & Jachtbouw op orde

Door Mirjam Hart / 15 december 2021 / Reacties uitgeschakeld voor DataTrust Conclusion brengt data van pensioenfonds Houtverwerkende Industrie & Jachtbouw op orde

Bij de overdracht van alle pensioenen naar een andere uitvoerder, heeft PHJ de kwaliteit van de administratie laten controleren door DataTrust Conclusion.

Read More
DataTrust Conclusion sluit zich aan bij ecosysteem van Conclusion

DataTrust Conclusion sluit zich aan bij ecosysteem van Conclusion

Door Mirjam Hart / 3 december 2020 / Reacties uitgeschakeld voor DataTrust Conclusion sluit zich aan bij ecosysteem van Conclusion

Met trots mogen wij bekend maken dat de Hot ITem Groep en dus ook DataTrust Conclusion vanaf december 2020 onderdeel is van het Conclusion ecosysteem.

Read More