Spring naar content

Plan een inspiratiesessie

Home » Plan een inspiratiesessie

Hoe ga je als pensioenfonds om met de uitdagingen van het nieuwe pensioenakkoord en het gelijktijdig verwerken van nieuwe wetgeving? Meer dan ooit is het nodig om inzage te hebben in de verschillende risicoscenario’s en grip te houden op de actuele ontwikkelingen binnen en buiten de sector. Het vergroten van wendbaarheid met de inzet van nieuwe technologie is daarbij onmisbaar.

Transitie naar een wendbare organisatie

Kwalitatief goede informatie, het op orde brengen van het datalandschap en het verbreden van de kennis van het fondsbestuur zijn voorwaarden om samen de transitie te maken naar een wendbare organisatie. Maar hoe pak je dat slim aan?

Inspiratie en praktijkvoorbeelden

Plan een inspiratiesessie met DataTrust Conclusion en ervaar hoe je stapsgewijs de omslag kunt maken naar datagedreven werken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van collega-pensioenfondsen laten we je zien hoe je snel profiteert van concrete resultaten.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op om de inspiratiesessie te plannen.

Direct contact

Wil je liever direct contact opnemen? Dat kan rechtstreeks met Cees van der Blom via +31 20 581 02 00 of door te mailen naar cees.vanderblom@datatrust.nl.

Laat je gegevens achter

Scroll naar boven